RUGĂCIUNI

Te rog să închizi ochii pentru un moment, deschide-ţi inima şi simte iubirea ce vine din inima ta.

Vreau să-mi urmezi cuvintele în mintea şi în inima ta, să simţi o foarte strânsă conexiune cu iubirea. Împreună, vom face o rugăciune foarte specială, pentru a experimenta comuniunea cu Creatorul nostru. Focalizează-ţi atenţia asupra plămânilor, ca şi cum ar exista numai plămânii tăi. Simte plăcerea atunci când plămânii tăi se expansionează pentru a împlini cea mai mare necesitate a corpului uman, respiraţia.

Respiră adânc si simte aerul care-ţi umple plămânii. Simte cum aerul nu este altceva decât iubire. Observă legatura dintre aer şi plămâni, o legătură de dragoste. Umple-ţi plămânii cu aer până când corpul tău are nevoie să elimine acel aer. Apoi expiră şi simte din nou plăcerea. Deoarece atunci când împlinim orice necesitate a corpului uman, aceasta ne produce placere. Când respirăm, simţim o mare plăcere. Doar să respirăm este suficient pentru noi pentru a putea fi fericiţi, pentru a ne bucura de viaţă. Doar faptul că trăim este suficient. Simte plăcerea de a fi viu, plăcerea de a simţi iubirea.

RUGĂCIUNE PENTRU LIBERTATE

Astăzi, Creatorul Universului, a cerut ca tu să vii cu noi şi să împărtăşeşti cu noi o puternică comuniune de iubire. Ştim că adevăratul Tău nume este Iubire, ceea ce ar fi în comuniune cu noi înseamnă a împărtăşi aceeaşi vibraţie, aceeaşi frecvenţă pe care o ai Tu, deoarece Tu eşti singurul lucru care există în Univers.

Astăzi, ajută-ne să fim la fel cu Tine, să iubim viaţa, să fim viaţa, să fim iubirea. Ajută-ne să iubim în modul în care Tu iubeşti, fără nici o condiţie, fără aşteptări, fără obligaţii, fără judecăţi. Ajută-ne să iubim şi să ne acceptăm pe noi înşine fără a ne judeca, deoarece atunci când ne judecăm pe noi, ne vom găsi vinovaţi şi va trebui să fim pedepsiţi.

Ajută-ne să iubim tot ceea ce tu ai creat necondiţionat, special pentru fiinţele umane, special pentru cei ce trăiesc alături de noi, toate rudele noatre şi ceilalţi oameni pe care încercăm atât de mult să-i iubim. Deoarece atunci când îi respingem pe ei, ne respingem pe noi, iar când ne respingem pe noi, Te respingem pe Tine.

Ajută-ne să-i iubim pe ceilalţi aşa cum sunt ei, fără nici o condiţie. Ajută-ne să-i acceptăm în modul în care sunt, fără a-i judeca, deoarece dacă-i judecăm pe ei, îi vom găsi vinovaţi şi vom simţi nevoia de a-i pedepsi.

Astăzi, curaţă-ne inimile de orice otravă emoţională pe care o mai avem, eliberează-ne mintea de orice judecată, astfel încât să putem trăi în pace şi iubire completă.

Astăzi este o zi foarte specială. Astăzi ne deschidem inimile pentru a iubi din nou, aşa că ne putem spune unul altuia „Te iubesc”, fără nici o frică şi când spun aceasta o spun din tot sufletul. Vino la noi, foloseşte vocile noastre, foloseşte ochii noştri, foloseşte mâinile noastre şi foloseşte-ne inimile pentru a ne oferi celorlalţi într-o comuniune de iubire cu toată lumea. Astăzi, Creatorul ne ajută să fim la fel cum eşti Tu. Îţi mulţumim pentru tot ceea ce primim astăzi, mai ales pentru libertatea de a fi cine suntem noi cu adevărat. Amin.

RUGĂCIUNE PENTRU IUBIRE

Vom trăi un vis frumos împreună–un vis în care tu vei iubi tot timpul. În acest vis tu eşti în mijlocul unei zile frumoase şi însorite de vară. Auzi păsările, vântul şi un micuţ râu. Mergi către râu. Pe malul râului este un bătrân în meditaţie, iar tu vezi că din capul său sunt emanate raze de lumină de diferite culori. Urmăreşti să nu-l deranjezi, dar el îţi observă prezenţa si deschide ochii. El are ochii plini de iubire şi un zâmbet larg. Îl întrebi cum de este capabil să radieze o lumină atât de frumoasă. Îl întrebi dacă te poate învăţa şi pe tine ceea ce face el. E1 îţi răspunde că mulţi, mulţi ani în urmă el i-a pus aceeaşi întrebare profesorului său.

Bătrânul a început să-ţi istorisească din povestea vieţii sale: „Învăţătorul meu şi-a deschis pieptul şi şi-a scos inima, apoi a luat o flacără frumoasă din inima sa. Mi-a deschis pieptul, mi-a deschis inima şi a pus acea mică flacără în inima mea; apoi mi-a pus inima înapoi în piept şi în curând în inima mea a început să se manifeste o dragoste foarte intensă, deoarece flacăra pe care o pusese în inima mea era chiar dragostea 1ui.

Flacăra a crescut în inima mea şi a devenit un foc mare, mare, un foc care nu arde, ci purifică tot ceea ce atinge. Şi acel foc a atins fiecare din celulele corpului meu, iar celulele din corpul meu mi-au trimis şi ele dragostea lor. Am devenit una cu corpul meu, dar dragostea mea a crescut mai mult decât acesta. Acel foc a atins fiecare emoţie a minţii mele, iar toate emoţiile s-au transformat într-o dragoste puternică şi intensă. Şi m-am iubit pe mine însumi, complet şi necondiţionat.

Dar focul continua să ardă şi eu aveam nevoie de a-mi împărtaşi dragostea. Am decis să pun câte o fărâmă din dragostea mea în fiecare copac, iar copacii mi-au răspuns şi am devenit una cu copacii, dar dragostea mea nu s-a oprit ci a crescut şi mai mult. Am pus câte o fărâmă din dragostea mea în fiecare floare, în iarbă, în pământ şi ele mi-au răspuns şi mi-au transmis iubirea lor şi am devenit una cu ei. Şi iubirea mea a crescut din ce în ce mai mult până când a iubit fiecare animal de pe glob. Ele au răspuns dragostei mele şi au devenit una cu ele. Dar iubirea mea a continuat să crească şi să crească.

Am pus o fărâmă din iubirea mea în fiecare cristal, în fiecare piatră de pe pământ, în praf, în metale şi ele mi-au răspuns şi am devenit una cu pământul. Apoi am decis să pun o fărâmă din dragostea mea în apă, în oceane, în râuri, în ploaie, în zăpadă. Si ele mi-au răspuns şi am devenit una cu ele. Dar iubirea mea a crescut şi mai mult şi mai mult. Am decis să ofer iubirea mea aerului, vântului. Am simţit o comuniune puternică cu pământul, cu vântul, cu oceanele, cu natura şi dragostea mea a crescut şi a crescut.

Mi-am îndreptat capul către cer, către soare, către stele şi am pus o fărâmă din dragostea mea în fiecare stea, în lună, în soare şi ele mi-au răspuns. Şi am devenit una cu luna, soarele şi stelele, iar iubirea mea a continuat să crească si să crească. Si am pus o fărâmă din dragostea mea în fiecare om şi am devenit una cu întreaga umanitate. Oriunde mergeam, cu oricine mă întâlneam, mă vedeam pe mine în ochii lor, deoarece eu sunt o parte a totului, deoarece iubesc.”

Si apoi bătrânul şi-a deschis pieptul, şi-a scos inima care avea o flacără foarte frumoasă în ea şi a pus acea flacără în inima ta. Si acum acea iubire creşte în interiorul tău. Acum tu esti una cu vântul, cu apa, cu stelele, cu toată natura, cu toate animalele şi cu toate fiinţele umane. Simţi căldura şi lumina ce emană din flacăra din inima ta. În jurul capului ai o aureolă ce străluceşte şi are culori multe şi foarte frumoase. Tu radiezi de strălucirea iubirii şi te rogi:

“Îţi multumesc, Ţie Creator al Universului, pentru darul vieţii pe care mi l-ai oferit. Îţi mulţumesc că mi-ai oferit tot ceea ce am avut cu adevărat nevoie. Îţi multumesc pentru oportunitatea de a avea experienta acestui corp minunat şi a acestei minţi minunate. Îti mulţumesc pentru că trăieşti în fiinţa mea cu toată dragostea Ta, cu tot spiritul Tău pur şi nemărginit, cu toată lumina Ta caldă şi strălucitoare.

Îţi multumesc pentru că-mi foloseşti cuvintele, pentru că-mi foloseşti ochii, pentru că-mi foloseşti inima pentru a-ţi răspândi iubirea oriunde aş merge. Te iubesc aşa cum eşti, dar pentru că eu sunt creaţia Ta, mă iubesc aşa cum sunt. Ajuta-mă să păstrez dragostea şi pacea în inima mea şi să fac din aceasta dragoste o nouă viaţă care să-mi permită să trăiesc în dragoste restul vieţii mele. Amin.”


Inapoi la pagina de inforenergetica